Tilauslomake

Paketti sisältää kaikki Huippublogi tekstit. Ja teksteihin optimoidut Facebook- ja Instagram-teaserit (9 kpl/blogi).

Tilaan Huippublogit 199 € + alvHyvinvointiyrityksen somekunto nousuun 800 € + alv + matkakustannukset JyväskylästäHyvinvointitieteeseen pohjautuva teksti yksinoikeudella
Hyväksyn sopimuksen (pakollinen)
Sopimus Awesome Digin digitaalisen tuotteen ostamisesta

 1. Tuote HUIPPUBLOGIT sisältää kaikki ostohetkellä sivustolla awesomedigi.fi/huippublogit olevat Huippublogi-tekstit.
 2. Lisäksi se sisältää jokaiseen tekstiin liittyvät teaserit. Teaserit (9 kpl/blogiteksti) ovat Facebookiin ja Instragramiin optimoituja kiinnostuksen herättäjiä.
 3. Asiakasyritys tilaa tuotteen täyttämällä awesomedigi.fi -nettisivuston tilauslomakkeen.
 4. Linkki valittuihin teksteihin ja teasereihin toimitetaan asiakasyrityksen sähköpostiin kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.
 5. Tuote on kertaveloitteinen (199 euroa + alv).
 6. Lasku lähetetään tuotteen tilaamisen jälkeen maksuehtona 7 vrk.
 7. Asiakkaalla on rajattomat oikeudet käyttää lataamiansa tekstejä ja teasereita oman yrityksensä digitaalisissa kanavissa. Käyttöoikeus on ikuinen.
 8. Teaserit ovat JPG­-tiedostoja. Blogitekstit ovat kuvattomia word-­tiedostoja.
 9. Asiakasyritys voi halutessaan käyttää ostamansa teaserin tekstiä esimerkiksi omaan kuvaansa taittamalla sen uudelleen.
 10. Asiakkaalla on oikeus muokata blogitekstien otsikkoa ja lisätä haluamiaan kuvia. Lisäksi hän voi kirjoittaa tekstiin oman intron ja loppusanat. Muuten tekstiä ei saa muokata. Tekstin lopusta ei saa poistaa Awesome Digin ja kirjoittajien nimiä.
 11. Tekstit ja teaserit ovat Awesome Digin omaisuutta. Awesome Digillä on oikeus myydä ja jakaa niitä haluamilleen tahoille. Asiakkaalla ei ole yksinoikeutta lataamiensa tekstien ja teasereiden käyttöön.
 12. Yrityksen tiedot tallennetaan Awesome Digin asiakasrekisteriin. Asiakas on oikeutettu tarkastelemaan omia tietojaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.